Greseala pe care o femeie o va regreta toata viata. "Sunt cea mai fraiera din lume"

Dată publicare: 28-06-2013 08:27
Dată actualizare: 01-07-2013 06:57


Dori Rhoades

Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, asta daca nu le vinde din greseala pentru 20 de dolari.

Lui Dori Rhoades ii vine sa se dea cu capul de toti peretii in fiecare zi, de doua luni incoace, dupa ce si-a vandut la un targ de vechituri o geaca in buzunarul careia isi ascunsese cerceii cu diamante, in valoare de 18.000 de dolari. Dori a luat pe geaca 20 de dolari de la o persoana pe care nu o cunoaste, relateaza Daily Mail.

Iar ca lucrurile sa fie si mai grave, femeia de 38 de ani, din Statele Unite, avea in geaca respectiva si un inel primit cadou de la sotul ei, dar si 1.500 de dolari. In mod ironic, toate acestea erau ascunse in buzunarul gecii de eventualii hoti.

Femeia este acum foarte suparata si spune ca pur si simplu cineva i-a luat mintile in momentul in care a decis sa vanda geaca. In afara faptului ca bijuteriile sunt foarte scumpe, ele au si o valoare sentimentala mare, pentru ca una din pietre o primise de la parintii ei, iar inelul i-l daruise sotul ei, cand a nascut-o pe fiica lor.

Dori economisise cei 1.500 de dolari pentru vacanta familiei.

Femeia nu si-a pierdut speranta ca va recupera cerceii cu diamante, dupa ce a vazut in presa un caz asemanator in care cumparatorul a returnat unei persoane un inel de 23.000 de dolari.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO