Goana dupa implanturi ieftine. O femeie s-a ales cu sanii distrusi dupa o interventie nereusita

Ultima actualizare: 16-03-2014 06:53
operatie

Pentru ca operatiile de marire a sanilor sunt mult mai scumpe in Marea Britanie, englezoaicele aleg sa se opereze in strainatate. Insa interventiile mai putin costisitoare pot avea consecinte groaznice.

Atentie, continut grafic! Este cazul englezoaicei Nicole Burnett, in varsta de 30 de ani, care s-a operat in Turcia pentru a-si pune implanturi si s-a ales cu sanii aproape distrusi din cauza infectiilor, relateaza Daily Mail.

Pentru ca in Anglia o operatie de acest tip costa 5000 de lire, Nicole a suferit interventia in Turcia. A fost o alegere proasta: interventia a dus la o infectie severa care a necesitat scoaterea implanturilor si a lasat-o cu rani si cicatrici pe sani.

"Ambii sani sunt mult mai lasati acum decat inainte de operatie. Arata de parca unul este cu doua marimi mai mare decat celalalt" s-a plans Nicole.

Inainte de a-si scoate implanturile, femeia avea dureri groaznice si refuza sa-si scoata sutienul chiar si noaptea, la culcare, din cauza ca nu suporta sa vada in ce hal ajunsesera sanii ei.

Intr-un final a ajuns de urgenta la spital unde medicii i-au gasit o acumulare de lichid la unul dintre sani si o infectie puternica. Femeia este acum in afara oricarui pericol.46% dintre britanice aleg sa se opereze la sani in afara tarii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO