Ghinionul unui spargator de locuinte. Intrusul a plecat intr-o baie de sange

Dată publicare: 27-10-2012 14:14
Dată actualizare: 30-10-2012 06:49


Cutit sange

Un hot a patruns in locuinta unui batran de 83 de ani, care avea centura neagra la Aikido. Politia incearca acum sa gaseasca intrusul, care a fost grav ranit.

Un barbat bine facut, in varsta de aproximativ 30 de ani, care se pare ca face parte dintr-o grupare de hoti, a dat o spargere intr-o locuinta din Kenmore, Washington, relateaza Australia News.

Inauntru a dat peste Edwin Dowdy, in varsta de 83 de ani, si sotia sa, Jutta, de 76 de ani, care locuiau acolo din 1966. Ambii soti detineau centura neagra in Aikido, arta martiala japoneza.

Cand a realizat ca are de-a face cu un intrus, proprietarul a luat un cutit si s-a dus dupa acesta, atentionandu-l ca e inarmat. Barbatul de 30 de ani nu a luat in serios avertizarea si a incercat sa-l bruscheze pe batran, dar a sfarsit prin a fi injunghiat.

Hotul a incercat apoi sa fure o masina, dar s-a lovit din nou de ghinion, cand nu a reusit sa deschida autoturismul, asa ca a luat-o la fuga pe jos.

Politia a apelat la ajutorul localnicilor pentru a identifica infractorul, cantititatea de sange gasita la fata locului ïndicand ca "omul are nevoie de ingrijire medicala de urgenta".

Sursa: News.com.au


VIDEO PROTVPLUS.RO