Gestul unui necunoscut face inconjurul internetului. Ce a facut barbatul pentru o tanara care a lesinat in tren. FOTO

Dată publicare: 23-10-2015 16:12
Dată actualizare: 26-10-2015 07:29


Ellie Farnfield

Ellie Farnfield, o tanara studenta din Marea Britanie, cauta pe internet un tanar pe nume Tom, care a ajutat-o cand i s-a facut rau intr-un tren. Fata a lesinat si nu a mai stiut nimic din ceea ce s-a intamplat cu ea.

Ellie mergea din Redhill la Londra pentru un curs de fitness. Tanara de 27 de ani a inceput sa se simta rau si a lesinat in tren. S-a trezit in statia garii inconjurata de angajatii de acolo.

Acstia i-au comunicat ca un tanar a lasat-o in grija lor, impreuna cu un bilet, o suma de bani, dar si ca le-a spus ca 14 persoane din agenda ei telefonica au fost anuntate unde o gasesc.

"Buna, Eleanor. Sper ca atunci cand o sa citesti biletul o sa te simti mai bine. Ai lesinat in tren, iar eu am coborat cu tine in gara. Nu te-ai lovit la cap, te-am prins la timp. Este posibil sa fi fost ranita la picior, te-am lovit din greseala. Imi pare rau ca nu pot sa raman cu tine, dar te las in grija angajatilor cafenelei din gara si iti las 10 lire pentru a lua un taxi pana acasa. Imi pare rau, dar sunt toti banii pe care ii am la mine in acest moment, sper ca nu locuiesti foarte departe. Am luat legatura cu cativa dintre oamenii pe care i-am gasit in lista din telefonul tau. Te las in grija angajatilor. Sper sa te faci bine cat mai repede. Tom", a fost biletul pe care Ellie il avea alaturi cand si-a revenit.

Tanara a pus mesajul pe internet si i-a rugat pe toti prietenii din lista sa dea share pentru a ajunge la Tom.

"Mi-am recapatat increderea in umanitate, aseara, in gara din Londra. Va multumesc tuturor celor care m-ati ajutat, in special lui Tom", a scris fata pe Facebook.

Pana acum Ellie nu a reusit sa dea de Tom, dar spune ca nu se lasa pana cand nu il va cunoaste personal.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO