Gestul unor parinti a starnit o avalansa de critici: "De Craciun, copiii nostri nu mai primesc niciun cadou"

Ultima actualizare: 10-12-2014 06:59
craciun anulat

Doi parinti din Marea Britanie au decis sa le dea o lectie celor trei copii ai lor pentru ca au fost neascultatori anul acesta.

John si Lisa Henderson au anuntat pe blogul lor ca baietii nu vor primi niciun cadou de Craciun, dar ca le vor permite sa impodobeasca bradul si ca vor tine si traditionala cina in familie, in seara de ajun.

"I-am avertizat ca vor suporta consecintele daca nu isi schimba comportamentul. Copiii nostri au fost foarte nerecunoscatori in ultimul timp. Au asteptari foarte mari, chiar si atunci cand se poarta necivilizat. Asa ca, in loc sa le cumparam cadouri, vom folosi banii pentru a ajuta niste familii nevoiase", a scris mama celor trei pe blog.

Gestul celor doi parinti a starnit un val urias de comentarii de la oameni care i-au pus la zid pentru decizia lor, acuzandu-i ca ii priveaza pe cei mici de bucuria sarbatorilor.

Nici vorba, sustin sotii Henderson. "Copiii mei au haine bune, incaltari si atat de multe jucarii incat nu mai incap in casa. I-am invatat ce inseamna sa daruiesti si altora", a mai scris ulterior britanica.

Cum ti se pare gestul lor: corect sau dus la extrem?

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO