Gestul scandalos facut de acesti doi tineri, intr-o masina de politie, desi aveau catuse la maini

Dată publicare: 16-11-2011 12:25
Dată actualizare: 09-10-2012 19:14


sex in masina de politie

Doi tineri, un barbat si o femeie, care faceau mare zarva in plina strada, au fost arestati de politistii americani, dupa ce s-a stabilit ca erau intoxicati cu pastile halucinogene detinute ilegal.

Insa nu asta ii face “eroii” celui mai discutat caz al ofiterilor, ci ceea ce s-a intamplat in masina de politie, in drum spre sectie, unde cei doi, Tina Marie Arie si Howard Keith Windham, urmau sa fie depusi in arest.

Reactia socanta a unui detinut, inainte de a fi executat. Chiar si gardienii au inlemnit

La un moment dat, unul din ofiteri s-a uitat in oglinda retrovizoare, ca sa-i supravegheze pe cei doi retinuti aflati pe bancheta din spate. Dar politistului nu a vazut-o pe Tina... 

Masina a fost imediat oprita, iar cand politistii au deschis portiera din spate, au gasit-o pe femeie cu capul in poala barbatului. Ea a spus atunci ca s-a simtit dintr-o data rau si a lesinat, insa ceea ce a spus ea era departe de adevar.

Politistii au observat ca Howard Keith Windham era descheiat la prohab, iar Tina lasase urmele unei partide de sex oral.

Cei doi au ajuns intr-un final in arest, in celule separate, iar acum pe lista acuzatiilor lor mai apar niste infractiuni, cauzate de aventura din masina de politie.

"Nu ii este frica sa-si foloseasca trupul". Dezvaluri despre viata intima a unei vedete faimoase

Creierul femeii, in timpul orgasmului. VIDEO

Sursa: Pro TV

Tags: sex, arest,


VIDEO PROTVPLUS.RO