Gestul romantic al unui barbat a starnit curiozitatea unei comunitati intreagi. Ce mesaj i-a transmis iubitei pe cer

06-11-2014 17:38


cuplu

Un gest care a induiosat o comunitate intreaga ii are drept protagonisti pe misteriosii “Jonnie” si “Leah”. Barbatul a ales sa isi ceara scuze public, astfel incat a recurs la un plan romantic.

Misteriosul “Jonnie”, despre care nu se stiu multe informatii in afara faptului ca se presupune ca ar fi trecut de 30 de ani, si-a cerut scuze unei femei si i-a spus ca o iubeste, relateaza Daily Mail.

Intreg mesajul a fost vizibil pe cer, asta dupa ce protagonistul a inchiriat un avion de care era atasat un banner cu mesajul de dragoste.

“Leah, imi cer scuze, te iubesc, Jonnie”, au fost cuvintele barbatului, care au ajuns sa fie vazute de o comunitate intreaga.

“Jonnie” a apelat la ajutorul unei companii specializata in mesaje zburatoare si ar fi platit mai bine de 700 de euro pentru a-si pune in aplicare gestul sau romantic.

“In mod normal, nu onoram astfel de mesaje prin care clientul isi cere scuze si asta din cauza faptului ca, in mare parte din timp, sunt anulate pe ultimul moment. Acesta este al doilea astfel de mesaj din ultimii 10 ani. Clientul s-a comportat mult mai matur decat in restul cazurilor. A fost mai determinat decat altii si asta m-a convins si pe mine, iar faptul ca a platit pe loc m-a ajutat sa iau aceasta decizie”, a recunoscut directorul companiei care s-a ocupat de expunerea mesajului in aer.

Avionul a zburat deasupra orasului Basingstoke, din Marea Britanie, iar la scurt timp fotografii care au imortalizat scuzele lui “Jonnie” au ajuns si pe o pagina de Facebook.

In acest mod, “Leah”, femeia catre care era indreptat mesajul, a raspuns valului de reactii starnit pe paginile de socializare.

“Salut, sunt Leah, femeia despre care vorbeste toata lumea! Da, am vazut mesajul. Scuzele sunt pentru un lucru care ma priveste numai pe mine si nu ar trebui sa fie problema nimanui. Multumesc pentru comentarii si sugestii”, a scris aceasta.

Se presupune ca “Jonnie” a aranjat ca mesajul sa fie ridicat in aer in timp ce “Leah” se afla la munca. Dupa toate acestea, directorul companiei care a facut posibil intreg scenariul a primit un mesaj de multumire de la barbat.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO