Gestul “eroic” facut de un american care a vazut casa vecinilor in flacari si cainele inchis inauntru. De ce a fost arestat

28-10-2016 16:08

casa sparta SUA

 Incident uluitor in localitatea Halfmoon din statul american New York.

Omul le-a explicat ulterior agentilor ca era convins ca a vazut flacari uriase si a vrut sa salveze cainele din casa care nici macar nu era a sa, ci a unui vecin. A recunoscut si ca a consumat LSD amestecat cu medicamente impotriva tusei.

Vecinii spun ca l-au vazut Orchard alergand pe strada si batand din usa in usa pentru a cere ajutor. Nimeni nu i-a deschis, insa - pentru ca nimeni nu a vazut incendiul.

Asa incat barbatul a decis sa faca un gest eroic: s-a suit la volanul BMW-ului sau si a intrat cu ea in gardul casei unde i s-a parut ca arde. A fortat apoi usa din spate a locuintei, a intrat inauntru si a iesit cu cainele in brate.

Orchard a fost acuzat de intrare prin efractie si se afla in arest preventiv. Vecinii spun ca nu e primul incident. Politia nu il poate insa acuza ca a condus pe drumuri publice sub influenta drogurilor, deoarece nu a intrat nicio clipa cu masina pe strada, ci a trecut doar peste peluze.

Sursa: Independent.co.uk


VIDEO PROTVPLUS.RO