Gestul emotionant pe care l-a facut un barbat pentru cei 5 copii ai sai. A primit o veste socanta, dupa 16 ani VIDEO

Ultima actualizare: 09-10-2016 07:02
johnnie

Johnnie Meechan, un barbat cu o boala terminala, tata a 5 copii, a inceput sa faca video blogging despre viata sa, acest lucru fiind o forma de “mostenire” pentru copiii lui, el luptandu-se cu cancerul pentru a 2-a oara, care a recidivat dupa 16 ani.

Johnnie Meechan spera sa lase ceva in urma copiilor sai, de aceea vrea sa posteaze constant  pe pagina lui de Facebook, Johnnie’s Journey, despre cum decurge viata sa, conform Mirror

Dupa 16 ani ani, cancerul a recidivat, dar Johnnie a decis sa aiba o atitudine pozitiva. Barbatul are 5 copii cu sotia sa, Evelyn: Jamie, in varsta de 17 ani, Ellie, 15 ani, Josh, 14 ani, Sam, 8 ani si Maia, o fetita de 2 ani.

El a declarat: “Vreau sa las ceva in urma cu care copiii mei sa se mandreasca, nu sa-si aminteasca de mine ca despre un om bolnav”

Primul sau video, postat luna trecuta, a strans peste 30.000 de vizualizari si are sute de mesaje de sustinere.

Lui Johnnie i s-a descoperit pentru prima oara o tumora maligna, la genunchiul drept, la sfarsitul anilor ’90. Desi prima data i s-a spus ca suferea de o accidentare minora, din cauza fotbalului, a trebuit sa treaca prin diverse interventii chirugicale si prin 4 ani de chimioterapie, care i-au facut viata un iad.

La momentul acela, doctorii l-au informat pe Johnnie ca mai avea de trait maximum 5 ani, avand doua posibilitati, ori sa-si amputeze piciorul, ori sa sa treaca printr-o noua operatie. 

El a spus: "Am ales sa-mi amputez piciorul. Am fost devastat."

Acum, cancerul a recidivat. A pornit din intestinal subtire si acum se indreapta catre ficat. Johnnie sufera de o forma rara de cancer, numita tumora neuroendocrina.

In prezent, el tine un jurnal pe pagina sa de Facebook, pentru a-i informa si pe altii despre boala sa.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO