Gestul emotionant al unui sot in ultimele clipe din viata femeii iubite. "A fost langa sotia sa dintotdeauna"

08-05-2017 11:27


Gestul emotionant al unui sot in ultimele clipe din viata sotiei sale.

Povestea emotionanta a doi britanici care au ales sa-si petreaca ultimele minunte din viata unul alaturi de celelalt.

Gestul emotionant al sotului femeii a facut conjurul lumii, impresionand mii de oameni.

Beatrice Whitehead, in varsta de 87 de ani, a primit un diagnostic grav, in urma cu 6 ani: cancer osos. Boala a macinat-o ani in sir pe femeia a carei suferinte a fost alinata de sotul sau.

Dupa o lunga suferinta, medicii spitalului Royal Boston, Marea Britanie, unde femeia era internata de 4 luni, au dat o veste dura familiei, spunandu-le ca este ultima zi din viata femeii.

Vestea mortii sale l-a indurerat pe cel caruia Beatrice ii jurase iubire. Barbatul a dorit sa ii fie aproape sotiei sale in ultimele ei clipe din viata.

Impresionati de iubirea sincerea a celor doi, cadrele medicale au hotarat sa ii mute pe amandoi in acelasi salon, intrucat si barbatul era internat al aceluiasi spital. Asistentele le-au unit paturile pentru ca cei doi sa-si fie alaturi unul altuia. Aceasta initiativa a fost catalogata de catre fiica celor doi, Suzanne Hall, ca fiind "minunata".

"Nu am cuvinte pentru a multumi personalului din spital pentru faptul ca i-a adus impreuna si le-a permis sa stea in acelasi salon. Au facut posibila acest moment emotionant si ne-au facut suferinta mai suportabila", sustine Suzanne, fata cuplului.

Cei doi soti si-au unit destinele in 1950, dupa ce sotul lui Beatrice si-a terminat serviciul militar - Beatrice avea 15 ani, iar sotul sau avea 17 ani. Cei doi au 4 copii, 4 nepoti si 5 stranepoti.

"Ei au fost intotdeauna impreuna si au avut parte de o viata extraordinara. Este famila pe care mi-am dorit-o", adauga fiica celor doi.

"Tata mi-a spus ca el nu stie ce sa faca fara ea", marturiseste cu emotie Suzanne.

Povestea celor doi a mers la inima tuturor celor din spitalul, unde cei doi erau internati. "Echipa noastra a inteles cat de important este pentru domnul Whitehead sa-i fie alaturi sotiei sale in acesta perioada dificila si au facut posibila sederea lor in acelasi salon pentru a fi impreuna. Domnul Whitehead a fost langa sotia sa dintotdeaua", declara Purtatorul de Cuvant al spitalului.

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO