Gestul emoționant al unor hoți canadieni făcut familiei păgubite

Dată publicare: 07-08-2017 16:30
Dată actualizare: 14-08-2017 16:19


Motocicletă furată

Doi hoți au returnat o motocicletă furată, oferindu-le păgubiților un bilet „minunat” de iertare.

Doi adolescenți au decis să fure motocicleta unei familii dintr-un complex rezidențial din Vancouver. Imediat după ce adolescenții transformați în hoți au observat apelul familiei păgubite, scris în mediul online, cei doi au decis să le înapoieze bunul furat și nu oricum ci alături de un bilet de iertare.

„Câțiva netrebnici le-a furat copiilor iubitului meu o motocicletă din complexul unde stăm. Am văzut că a dispărut de dimineață și avea lacătul spart. De curând am cumpărat motocicleta și am reparat-o pentru ca ei să poată învăța. Era veche, dar era perfectă pentru copii”, se arată în mesajul postat de Mel Flesher, păgubită.

 

În urma mesajului transmis de femeie pe rețelele de socializare, cei doi hoți au rămas impresionați de povestea motocicletei furate și au decis s-o înapoieze familiei păgubite, dar nu fără a le scrie un bilet în care își cer iertare pentru fapta lor. La finalul biletului sincer de iertare, băieții s-au semnat: „adolescenții care regretă și care au învățat lecția”, își încheie tinerii mesajul.

 

După primirea bunului furat, dar și după citirea biletului de iertare, Mel Flesher le-a răspuns adolescenților pe aceeași rețea de socializare. „Suntem foarte fericiți, iar copiii vor fi extrem de fericiți când vor afla noile vești. Le mulțumim că au ales să facă ceea ce este corect. Par a fi copii buni. Noi i-am iertat și sperăm că au învățat o lecție”, se arată în mesajul de mulțumire al femeii.

 

Sursa: The Telegraph


VIDEO PROTVPLUS.RO