Gest sfidator al unui castigator la loto.Ce a fost un britanic in stare sa faca dupa ce a luat potul

Dată publicare: 13-06-2012 08:32
Dată actualizare: 19-09-2012 20:06


Edward Putman

Atunci cand Edward Putman a castigat marele premiul al Loteriei, de 5 milioane de lire sterline, a cerut ca identitatea lui sa ramana secreta.

Aceasta anonimitate s-a spulberat, marti, atunci cand barbatul a aparut in fata judecatorilor pentru o frauda de 15.000 de lire sterline.

Edward Putman, in varsta de 46 de ani, care are o adevarata "flota" de masini in fata casei, a continuat sa incaseze somaj de la statul britanic timp de doi ani de la incasarea marelui premiu. In plus, barbatul a beneficiat si de un ajutor de locuinta.

El e geniul numit "Micul Monet". Castiga peste 1 milion de lire intr-o zi normala de lucru

Putman si-a acoperit fata cu un telefon mobil la iesirea din tribunal. Jurnalistii l-au urmarit pana la locuinta de 600.000 de lire sterline, in care sta alaturi de partenerul sau, insa acesta a refuzat sa comenteze acuzatiile care i se aduc.

Putman a castigat 4.525.058 de lire sterline in 26 septembrie 2009. Frauda a fost descoperita la doi ani dupa acest moment, atunci cand britanicul a incercat sa cumpere casa primita de la autoritatile britanice pe vremea cand traia din mila statului.

Foarte putini oameni din anturajul lui Putman stiau ca a castigat la Loto. Fratele lui a descoperit ca este bogat numai atunci cand masinile au inceput sa se adune in fata portii barbatului.

Fosta lui sotie, in schimb, alaturi de care are si un copil, nu stia nimic. "Nu mi-a spus. Nu avea nici macar 5 lire pe luna pentru pensia alimentara", a declarat femeia.

Potrivit avocatului lui Putman, acesta va pleda vinovat pentru frauda.

10 nume romanesti de baieti, predestinate succesului

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO