Gest impresionant al unui student. Si-a petrecut vacanta de vara ajutand oameni de pe tot globul

Dată publicare: 14-08-2012 09:01
Dată actualizare: 03-11-2012 10:02


Daniel

Un student la o facultate din Canada, care avea posibilitatea de a calatori oriunde cu avionul fara a plati vreun ban, s-a hotarat sa isi petreaca vacanta de vara calatorind in lume si ajutand orice persoana care ii solicita ajutorul.

Dorind sa ajute cat mai multi oameni vara aceasta, Daniel, in varsta de 22 de ani, a publicat un mesaj pe site-ul Reddit in care a mentionat ca poate calatori gratis cu avionul si ca este dispus sa se deplaseze oriunde in lume, pentru a ajuta persoane aflate in dificultate.

"Vreau ca vara aceasta sa fie plina de aventuri pentru mine. Un membru al familiei mele lucreaza la o mare companie aeriana, asa ca eu pot merge oriunde in lume gratis. Vreti sa livrez o scrisoare cuiva din alta tara sau de peste ocean? Aveti nevoie de ajutor cu temele de la scoala?", a scris tanarul pe site.

In scurt timp, peste 300 de oameni i-au trimis un mesaj in care ii cereau ajutorul, iar dupa numai o saptamana, Daniel pleca deja in Bangkok, Thailanda, pentru a ajuta mai multi copii sa invete engleza.

In decurs de trei luni, tanarul a vizitat patru tari si mai multe orase din SUA, indeplinind diverse sarcini printre care fotografierea unor paianjeni in Australia sau ajutatul unor parinti al caror baietel sufera de sindromul Down sa isi spele masina.

Intors acasa dupa aceasta "calatorie epica", Daniel spune ca a avut de invatat foarte multe lucruri si ca nu este exclus sa mai faca asa ceva si pe viitor.

Sursa: The Australian

Tags: reddit, ajutor, calator,


VIDEO PROTVPLUS.RO