Geniu la numai doi ani. Povestea copilului care a uimit expertii din toata lumea. VIDEO

Dată publicare: 04-08-2012 12:01
Dată actualizare: 11-09-2012 13:55


Sherwyn Sarabi - Geniu la 2 ani

Desi are numai doi ani, Sherwyn Sarabi este considerat un copil exceptional, fiind capabil sa localizeze 195 de state pe harta si chiar sa spuna care sunt culorile steagurilor lor nationale.

In timp ce alti copii de varsta lui se multumesc sa se uite la televizor sau sa joace cu masinutele, Sherwyn, care traieste alaturi de familia lui in South Yorkshire, Marea Britanie, prefera sa navigheze pe internet sau sa studieze harta globului pamantesc.

Baiatul poate citi pana la 500 de cuvinte, descrie toate organele importante din corpul omenesc si care sunt functiile lor, numara pana la 200 sau explica fenomenul stelelor cazatoare.

Abilitatile sale i-au uimit atat pe parintii lui, cat si pe expertii din toata lumea.

"Pur si simplu adora sa invete. Acum cateva zile m-a trezit la trei dimineata sa imi spuna cum a descoperit Isaac Newton gravitate. Nu putem merge nicaieri cu el fara sa ne intrebe tot timpul de ce se intampla aia sau aia.", a povestit mama copilului, Amanda.

Aceasta a povestit ca si-a dat seama ca are un fiu atat de inteligent cand l-a dus intr-o zi la medic, iar Sherwyn a inceput sa se uite la o harta afisata pe un perete si sa numeasca tarile pe care le recunostea.

Doctorul a spus ca nu a mai vazut in viata lui asa ceva.

Amanda l-a dus dupa aceea la un pediatru, care, dupa ce l-a consultat, a confirmat ca are o inteligenta peste medie.

Parintii baiatului spera acum sa il trimita la scoala mai devreme pentru "a nu se mai plictisi acasa".

Mai multe institutii de invatamant private au aflat povestea lui si i-au oferit deja o bursa in speranta ca va deveni elevul lor.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO