Gemenii nascuti la aproape 3 ani distanta, in timp ce tatal lor se lupta cu cancerul


Ultimul update: Luni 16 Septembrie 2013 06:52
Data publicarii: Vineri 13 Septembrie 2013 10:41
Categorie: Bizar
gemeni

Charlie si Georgina Norman sunt doi gemeni conceputi in acelasi timp, insa nascuti la 3 ani distanta.

Pentru un cuplu de britanici, cei doi copii reprezinta un adevarat miracol. Nu au crezut ca e posibila o asemenea realizare medicala, recunosc parintii, conform Daily Mail.

Tatal, Richard Norman, a fost diagnosticat in 2007, la 26 de ani, cu cancer testicular. Inainte de a incepe tratamentul pentru a invinge boala, barbatul a acceptat ca sperma sa-i fie inghetata. Dupa 3 ani de tratament si o operatie de indepartare a testiculelor barbatul a scapat de cumplita boala.

In 2009, cuplul a inceput tratamentul pentru fertilizare in vitro la o clinica din Nottingham. Medicii au apelat la sperma inghetata pentru a crea 5 embrioni. Unul a fost "plantat" in uterul sotiei iar ceilalti 4 au fost inghetati.

Primul lor copil, Charlie s-a nascut in mai, 2010 iar fetita Georgina s-a nascut in noiembrie 2012. Ambii sunt perfect sanatosi.

"Copiii mei sunt gemeni pentru ca au fost conceputi in acelasi timp chiar daca s-au nascut la aproape 3 ani distanta. Erau identici la nastere. Nimeni nu crede ca au fost conceputi in acelasi timp" a declarat mama copiilor.

 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO