Gasiti dupa patru ore, tremurand, ingropati in zapada. Povestea celor doi copii cautati de autoritati ore in sir

28-11-2014 14:59


Filmul unei zile in care in Bucuresti a nins si a viscolit incontinuu

Un maldar de zapada s-ar fi putut transforma usor intr-un “mormant” de zapada pentru doi copii aflati la joaca, atunci cand un utilaj de deszapezire a trecut pe langa ei, ingropandu-i de vii.

Totul s-a petrecut in statul american New York, intr-una din zonele afectate in urma cu cateva zile de caderile masive de zapada, relateaza Newser.

Doi copii, in varsta de 9, respectiv 11 ani, se jucau langa casa, atunci cand un utilaj de deszapezire care curata strada a trecut pe langa ei. Soferul, fara sa isi dea seama ca in preajma se afla niste copii, nu a schimbat directia tunului de evacuare a zapezii stranse de pe sosea, motiv pentru care ambii baieti au fost ingropati in zapada.

Nimeni nu a sesizat disparitia celor doi, pana cand familiile, ingrijorate de faptul ca nu s-au intors acasa la ora stabilita, au inceput sa ii caute in zona.

Disparitia a intrat si in atentia autoritatilor, care au detasat mai multe patrule de politisti in cautarea celor doi copii.

Nimic nu le-ar fi indicat locul unde cei doi se aflau, daca o lopata de jucarie de culoare albastra nu ar fi fost observata de unul dintre politisti.

Imobilizati, baietii nu s-au putut misca timp de mai bine de patru ore. De indata ce au fost gasiti, au fost transportati de urgenta la spital, acolo unde li s-a acordat primul ajutor. Starea lor de sanatate este stabila, au explicat medicii unitatii medicale.

“Tot ce am vazut a fost un picior. Cand am ajuns piciorul lui putea fi observat si se vedea cum tremura de frig”, a povestit un vecin care a ajutat la misiunea de salvare.

Parintii cred ca faptul ca au ramas in viata este un miracol petrecut chiar de Ziua Recunostintei.

Sursa: Newser

VIDEO PROTVPLUS.RO