"Am fost rapit de extraterestri". Interviuri senzationale cu persoane contactate de alte civilizatii

Ultima actualizare: 24-08-2012 15:16
Cynthia

Un jurnalist american a realizat mai multe interviuri cu persoane care pretind ca au fost rapite de extraterestri. “Eu nu incerc sa  ofer raspunsuri, doar las oamenii sa-si spuna povestea”.

Interviurile de mai jos sunt realizate de jurnalistul Steven Hirsch.

Cynthia este un caz “mai aparte”, iar povestea ei este de-a dreptul incredibila. Iata, pe scurt, ce sustine ea.

Cand aveam 30 de ani am aflat de la tata ca fac parte dintr-un experiment secret, guvernul a folosit ADN extraterestru ca sa ma creeze pe mine.

Am fost rapita de multe ori. Inca din adolescenta am trait o mare parte din viata pe navele extraterestre. Acestea sunt de doua feluri: nave-mama si de transport.

Am intalnit mai multe fiinte de pe alte planete: Salamadrele, Cei Gri (care sunt si ei de mai multe feluri) si Albastrii Arcturieni, care sunt extraordinari. Am mai intalnit fiinte din Andromeda, Nefronii de pe Sirius si Oamenii Pisica de pe Sirius. Unii isi pot schimba forma din oameni in Reptilieni”.

Cynthia sustine ca misiunea ei ar fi aceea de a ajuta aceste fiinte sa se intoarca pe navele lor. Toate sunt binevoitoare, spune ea, simte din partea lor o iubire neconditionata. 

 Iata si ce spune Jeffrey. “Am fost rapit intr-un bar de striptease din St. Louis, Missouri. Era o cretaura neagra, un hibrid uman, cu o voce ciudata, care stia totul despre trecutul meu si mi-a spus lucruri si din viitor.

Am crezut ca am scapat de el, dar un medium mi-a spus ca fusesem rapit atunci si ei mi-au sters memoria. M-au dus pe nava lor, mi-au facut o operatie, apoi mi-au sters memoria si m-au adus inapoi in bar, dupa 3 ore, unde m-am trezit.

In Galeria FOTO de mai jos puteti vedea desenele realizate de aceste persoane, in care isi descriu experientele.

Fotografii cu “victimele” rapirilor si relatarile altor subiecti ai lui Steven Hirsch puteti gasi aici.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO