Galerie FOTO. Imaginile care au revoltat America. Cum s-a pozat un fotomodel din Playboy dupa uragan

Dată publicare: 02-11-2012 07:55
Dată actualizare: 05-11-2012 07:08


Nana Gouvea

Un fotomodel brazilian a vrut sa faca o serie de fotografii mai deosebite, in ipostaze in care, in mod normal, nu ar fi ajuns. Ea a profitat de pagubele provocate de uraganul Sandy la New York.

Nana Gouvea, de 30 de ani, a publicat pe pagina sa de Facebook mai multe imagini in care apare pozand langa masini distruse si copaci prabusiti.

Potrivit Daily Mail, fotografiile controversate au fost realizate chiar de sotul ei. Nana nu s-a sfiit sa dea si o declaratie socanta despre modul in care uraganul i-a influentat pozitiv viata intima: “Ne-a ajutat sa petrecem mai mult timp impreuna. Am stat mai mult in pat”.

Tarana a devenit celebra dupa ce a pozat in Playboy. Nana si sotul ei au mai fost martorii uraganului Irene, care a lovit estul Statelor Unite in luna august.

Si atunci cei doi s-au bucurat de momente intime deosebite, gatind si uitandu-se la filme, declara ea.

Gestul ei a fost aspru criticat si ironizat, cineva a creat chiar o pagina speciala pe Facebook in care prezinta poze trucate cu tanara in mijlocul unor dezastre celebre.

Astfel, ea apare martor la scufundarea Titanicului, dupa explozia de la Hiroshima sau langa un calugar tibetan care isi da foc.

Uraganul Sandy a provocat numai la New York 40 de morti, pagube materiale insemnate si milioane de oameni au ramas fara curent electric.

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO