Gainusa, implicat intr-un mega-scandal: "Ne-a imbolnavit de hepatita"

Dată publicare: 28-12-2013 09:18
Dată actualizare: 31-12-2013 07:07


Mihai Gainusa

Un grup de turisti sustin ca s-au imbolnavit de Hepatita A dupa ce s-au cazat la pensiunea "Gainusa de munte”, care apartine prezentatorului Mihai Gainusa.

"Ne-am imbolnavit cu totii in acelasi timp, iar singurul loc unde am mancat impreuna a fost ‚Gainusa de munte’. In prima seara de cazare am mancat niste salate. Nefiind un aliment tratat termic ne-am gandit ca de acolo ni se trage”, a marturisit unul dintre turistii care si-a petrecut un sejur de 3 nopti si 4 zile la pensiunea realizatorului, scrie www.gandul.info.

Contactat telefonic, Mihai Gainusa a declarat ca nu crede ca grupul care s-a cazat la pensiunea lui in luna august s-a imbolnavit din cauza conditiilor de la el din pensiune.

"In august, vila a fost plina. Si eu impreuna cu toata familia am stat aici in vara. Nu a existat nicio plangere similara. Ar fi trebuit sa mai existe si alte cazuri de imbolnavire. Imi pare rau pentru acesti oameni, pentru ca s-au imbolnavit, dar nu cred ca s-a intamplat aici, la ‚Gainusa de munte’. Totodata, imi rezerv si dreptul de a-i actiona in judecata daca nu vor dovedi acest lucru. Anul acesta am avut mai multe controale si de fiecare data totul a fost in regula, am iesit bine. Sper sa nu fie rea vointa".

 

Sursa: Gandul


VIDEO PROTVPLUS.RO