Gafa uriasa la un spital britanic. Cum a ajuns o pacienta sa pupe trupul unei straine, dupa ce i s-a spus ca mama ei a murit

Dată publicare: 05-10-2015 10:52
Dată actualizare: 08-10-2015 07:07


spital

Medicii i-au spus familiei unei paciente ca aceasta a murit si le-a permis rudelor sa-si ia ramas bun, insa dupa 7 ore i-a informat ca s-a facut o confuzie, iar aceasta este inca in viata.
 

Liz Page, 61 de ani, din Dorchester, Anglia, a pupat trupul unei straine despre care credea ca este mama ei, dupa ce angajatii spitalului i-au spus ca a murit, insa dupa doar cateva ore a aflat ca era o alta persoana, relateaza express.co.uk.

Liz si sotul ei, Gerry, 72 de ani, au fost condusi intr-o camera pentru a vedea corpul femeii, insa erau prea indurerati pentru a observa ca este o alta persoana. Mama sa in varsta de 94 de ani, Phyllis Lilley, fusese dusa la spital in urma unui atac cerebral.

"Nu mi-a venit sa cred. Am fost furioasa dar si bucuroasa in acelasi timp. Mi-au spus - ne pare rau, mama dumneavoastra nu este moarta, este in alta parte a spitalului. Au spus ca femeia care murise avea un nume similar si au scos dosarul gresit", a marturisit fiica batranei.
 

Sursa: Express

Tags: spital, pacienta, deces,


VIDEO PROTVPLUS.RO