Gafa monumentala. Cine apare in ilustratia unei stiri despre un soldat mort in Fasia Gaza

Dată publicare: 29-07-2014 13:36
Dată actualizare: 01-08-2014 07:12


Herald

New Zealand Herald si-a cerut scuze luni, dupa ce a ilustrat o stire despre un soldat mort in Fasia Gaza cu o imagine in care apare comediantul Ryan Dunn.

Chipul lui Ryan Dunn, cunoscut din show-ul "Jackass", a aparut intr-un material publicat luni de New Zealand Herald. In imagine ar fi trebuit sa fie Sgt. Guy Boyland, ucis intr-un schimb de focuri impotriva Hamas, vineri, in Fasia Gaza. In schimb, fotografia il infatisa pe Dunn, decedat intr-un accident, in 2011, potrivit Mashable.

New Zealand Herald si-a cerut public scuze si a anuntat o verificare interna, dupa ce poza lui Dunn a fost descarcata de pe pagina de Facebook a lui Boyland.

"New Zealand Herald isi cere scuze infinite fata de familia si prietenii lui Guy Boyland, dupa utilizarea incorecta a doua fotografii in editia de astazi si pe pagina de web a ziarului. Ca editor, imi asum responsabilitatea ca astfel de erori sa nu se repete", a declarat editorul Shayne Currie.

Soldatul, care s-a mutat din Noua Zeelanda in Israel in copilarie, era un mare fan al comediantului si a postat fotografii ale acestuia pe reteaua de socializare, atunci cand actorul a murit intr-un accident de masina, in Pennsylvania.

 

Sursa: Mashable


VIDEO PROTVPLUS.RO