Frumusetea a fost singurul ei pacat. Cine a ucis-o pe tanara care a castigat un concurs de Miss

Dată publicare: 01-10-2012 08:16
Dată actualizare: 31-10-2012 18:00


crima Brazilia

O brazilianca superba, care a ocupat cel de-al doilea loc pe podium la un concurs de frumusete din tara ei, este pionul principal intr-un complot care a dus la crima.

Adayane Matias, 20 de ani, a recunoscut ca a comandat ca tanara care a castigat concursul, Alini Oliveira, 21 de ani, sa fie ucisa, crezand ca juriul o va desemna pe ea castigatoare.

Alini a fost impuscata mortal pe 21 septembrie de Deivid Correa, iubitului Adayanei.

Dupa ce a fost anuntat rezultatul final al concursului, Adayana (foto) a intrat in depresie pentru ca a iesit pe locul doi, asa cum a declarat partenerul ei din proba de dans. Atunci s-au gandit amandoi ca singura posibilitate pentru ca aceasta mare "nedreptate" sa fie corectata este ca tanara de pe locul intai sa moara.

Adayana l-a convins pe iubitul ei sa o ucida pe Alini, iar acesta a comis crima pentru a-i dovedit ca o iubeste”, a spus Juliermeson Baston, partenerul de dans al Adayanei.

Dupa savarsirea crimei, Deivid Correa s-a predat la politie, initial intentionand sa ascunda tot complotul si marturisind ca a omorat-o pe Alini pentru ca asa a dorit el. Dar dupa ce Adayana a anuntat ca s-a despartit de el, criminalul a decis sa spuna adevarul.

Acum, Adayana, iubitul ei, dar si partenerul de dans sunt toti inchisi pentru crima si complot pentru savarsirea unei crime.

Sursa: Daily Mail

Tags: crime, brazilia,


VIDEO PROTVPLUS.RO