Fratii care s-au transformat in surori. Cum au reactionat cand au aflat unul de celalalt: "Treceam prin aceeasi situatie"

Dată publicare: 23-05-2016 11:12
Dată actualizare: 26-05-2016 07:23


frati - surori

Jamie si Daniel O’Herlihy sunt doi frati din Irlanda, acum in varsta de 23 si 20 de ani, care inca din copilarie au avut probleme de identitate sexuala. Baietii s-au ascuns fata de familie si unul fata de celalalt, pana anul trecut.

De cand erau mici, celor doi baietei le placea sa poarte tricouri pe cap pe post de plete, sa poarte fuste si sa se joace cu papusile, dar au ascuns acest comportament odata ce au inceput sa mearga la gradinita. In adolescenta nu au spus nimanui despre framantarile lor, nici macar unul celuilalt, asta pana in agust anul trecut, cand si-au asumat noua identitate in fata familiei si prietenilor.

Jamie a decis sa isi pastreze numele, in timp ce Daniel a ales sa se cheme Chloe, aceasta fiind sugestia fratelui sau mai mare atunci cand a aflat ca mama lor este insarcinata, realteaza Daily Mail. Tinerii se bucura acum ca pot trece prin aceasta experienta impreuna.

"A fost o mare usurare pentru mine atunci cand Chloe mi-a spus, deoarece am simtit ca suntem impreuna in asta." a declarat Jamie, care lucreaza la un bar din Dublin, in timp ce sora lui mai mica se pregateste sa devina coafeza.

"Este ciudat ca amandoi treceam prin exact aceeasi situatie, dar nu am vorbit pana acum despre acest lucru." marturiseste Chloe.

Jamie si Chloe urmeaza treaca prin procesul de schimbare de gen si se bucura ca mama lor, in varsta de 47 de ani, le este alaturi.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO