Fotografiile lor sunt urmarite de 2 milioane de persoane zilnic. Cu ce a fermecat acest cuplu lumea intreaga. FOTO si VIDEO

03-04-2015 16:04


cuplu Instagram - 2

Un cuplu tanar - Jay Alvarez si Alexis Rene - nu iubeste nimic mai mult decat sa calatoreasca in jurul lumii si sa se pozeze in locurile minunate vizitate.

Iar fotografiile lor sunt senzationale, pentru ca si cei doi tineri sunt absolut superbi si formeaza un cuplu perfect. Jay practica sporturi extreme si este si fotograf, iar iubita lui este model.

Cei doi calatoresc mereu, iar fotografiile spectaculoase din vacante sunt postate pe blogul lui, dar si pe conturile de Instagram, unde Jay are 735.000 de fani, iar Alexis - 1,1 milioane. Evident, cei doi se bucura de o mare popularitate in mediul online.

Jay si Alexis locuiesc in California si merg cat pot de des in Hawaii si Indonezia, destinatiile lor preferate.

Pentru Jay, subiectul fotografiilor este intotdeauna frumoasa lui iubita, dar cuplul impartaseste fanilor care-i urmaresc pe site-urile de socializare si instantanee cu ei in elicopter, la surf sau cu momente de intimitate.

Jay a facut si cateva filme, postate pe YouTube, care infatiseaza stilul lor de viata. La finalul filmarii Jay isi intreaba partenera: "Unde vrei sa mergem data viitoare, iubito?".

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO