Fotografiile de la un muzeu din Rusia ii pun in dificultate pe specialisti. Cine este fetita care apare in toate imaginile

fotografie Rusia

Mai multe imagini realizate in Siberia secolului trecut au atras atentia specialistilor, dupa ce le-au analizat cu atentie. In pozele, aflate la muzeul din orasul rusesc Krasnoyarsk.

In toate fotografiile specialistii au descoperit ca apare o fetita, indiferent de locul unde a fost facuta poza. Copila nu zambeste in niciuna dintre imagini, este bine imbracata, si desi, la prima vedere, ea pare imbracata in aceleasi haine, se pare ca nu este asa.

Copila a putut fi observata doar cu ajutorul tehnologiei avansate. Expertii in fotografie de la muzeu incearca sa descopere cine este fata din aceste imagini.

Ei au declarat ca are varsta cuprinsa intre 8 si 10 ani, iar dupa hainele pe care le poarta, ea provenea dintr-o familie instarita.

Citește și
fantoma
Au vrut sa-si fotografieze fetita care "vorbea cu un prieten imaginar". Cand au vazut poza, parintii au chemat un exorcist
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

"In una dintre poze, fetita apare langa un grup de baieti de la Seminarul din Krasnoyarsk. Ea nu poarta aceeasi rochita in toate pozele", a declarat unui dintre specialisti pentru publicatia Siberian Times.

"Este posibil ca fata sa fie fiica fotografului sau nepoata lui. Nu putem sa stim cu siguranta nimic, nici macar numele celui care a facut pozele. Am numit colajul <>. Speram sa reusim sa elucidam acest mister. Vrem sa stim cine e fata si de ce a fost fotografiata in diverse locuri si ipostaza. Pana astazi nimeni nu i-a remarcat prezenta in aceste poze", a declarat specialistul de la muzeu.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
"Pentagonul Chinei": cladirea de 500.000 de metri patrati complet pustie. Costurile pentru ridicarea ei au fost uriase

Vorbim acum despre asa-numitele orase fantoma din China, alcatuite din zgarie-nori ridicati in perioada boomului imobiliar si ramase apoi fara cumparatori.

Au vrut sa-si fotografieze fetita care
Au vrut sa-si fotografieze fetita care "vorbea cu un prieten imaginar". Cand au vazut poza, parintii au chemat un exorcist

Amanda Twiggs, mama unei fetite de 2 ani din Marea Britanie, a avut parte de spaima vietii ei cand, intr-o glume, a vrut sa-si surprinda copilul vorbind cu un prieten imaginar. Doar ca rezultatula fost de-a dreptul sinistru.

S-au plans ca aud sunete bizare din cimitir si au instalat camere. Oamenii, terifiati cand au vazut imagine filmate noaptea
S-au plans ca aud sunete bizare din cimitir si au instalat camere. Oamenii, terifiati cand au vazut imagine filmate noaptea

Investigatori paranormali sustin ca au capturat imagini incredibile cu o fantoma intr-un cimitir, evenimentul avand loc chiar in noaptea de Halloween.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.