Fotografia facuta cu un minut inainte ca nunta lor sa fie distrusa. Miri arestati in fata altarului

13-06-2012 13:03

nunta

Cea mai fericita zi din viata unui cuplu a fost transformata intr-un cosmar, din cauza unei erori condamnabile, pentru care nimeni nu a platit.

Neil McElwee si logodnica lui chinezoaica, Yanan Sun, au fost arestati chiar in fata altarului si a celor 50 de invitati, pentru ca erau suspectati ca incheie o casatorie falsa, care ar ajuta-o pe ea sa obtina rezidenta britanica.

Pozele care NU ar fi trebuit sa fie facute publice. Vezi cele mai nereusite fotografii de familie - GALERIE FOTO

Arestarea a avut loc cu cateva secunde inainte de oficializarea relatiei, iar cei doi miri incatusati au fost urcati in masini diferite de politie si dusi la sectie. Acolo, Yanan Sun, care era insarcinata si plangea disperata, a fost obligata sa dea jos rochia de mireasa si sa imbrace un costum de detinut.

Desi politistii au aflat dupa numai 40 de minute de la arestare ca au gresit, totusi mirii au fost tinuti la sectie 5 ore, astfel incat si-au ratat casatoria si petrecerea de dupa ceremonie.

Dupa cele cinci ore, Neil McElwee si Yanan Sun au fost eliberati, iar a doua zi s-au casatorit, insa evenimentului i-a lipsit total stralucirea.

Drama unei tinere musulmane fara copilarie: “M-am casatorit cand aveam 5 ani”

La un an dupa aceasta poveste de cosmar, trei politisti au fost atentionati, insa nu au fost sanctionati. Yanan, care a nascut acum sase luni, inca nu este capabila sa vorbeasca despre ce s-a intamplat atunci, insa sotul ei a spus:

Eram atat de fericiti, nu avem niciun motiv sa ne imaginam ca ceva sinistru se va intampla. Dar la un moment dat camera s-a umplut de oameni imbracati in uniforme. In fata tuturor invitatilor ne-au acuzat ca mariajul nostrum era fals si ca totul se baza pe o sesizare anonima”.

Sursa: Daily Mail

Tags: nunta,


VIDEO PROTVPLUS.RO