Fotografia care i-a transformat viata. Ce s-a intamplat atunci i-a schimbat destinul. FOTO

Ultima actualizare: 07-11-2012 04:08
Lois McLohon la plaja

Aceasta fotografie a devenit un simbol al litoralului din Coney Island in anii 1950. Pentru frumoasa tanara care apare in prim plan, acest cadru inseamna insa mult mai mult, amintindu-i de vacanta care i-a schimbat viata.

In anul 1954, Lois McLohon, care are acum 78 de ani, se afla in vacanta cu prietenele, pe plaja stancoasa din Coney Island.

Faptul ca fotografia a fost readusa acum in atentia publicului a facut-o sa retraiasca momentele de atunci, cand l-a cunoscut pe barbatul vietii ei.

La numai cateva luni de la realizarea acestei poze, Lois s-a casatorit cu Bob, un salvamar pe care l-a cunoscut pe plaja.

Femeia isi aminteste amuzanta cum a inceput relatia lor.

"Stateam pe patura si nu aveam la mine ochelarii. Ma uitam insistent la ceva ce parea sa fie un punct portocaliu, iar Bob, care purta vesta portocalie de salvamar, a crezut ca ma holbam la el pentru ca imi placea. A trimis un baietel sa ma intrebe daca vreau sa luam masa impreuna", a povestit femeia.

Cei doi s-au casatorit dupa cateva luni, au avut trei copii si mariajul lor a durat 50 de ani. Bob a murit de cancer in urma cu zece ani.

Lois povesteste ca ei au iubit mereu marea si mergeau sa se relaxeze in fiecare an, iar acum regreta ca nu s-au gandit sa se fotografieze la plaja si in ultimii ani petrecuti impreuna.

Nostalgia acelei vacante nu va disparea insa niciodata: "Imi aduc aminte cum arata Coney Island in anii '50. Inca mai simt mirosul aerului sarat si simt briza calda", spune ea si se amuza amintindu-si cum au reactionat colegii ei de la serviciu cand i-au vazut fotografia sexy in Daily News.

(Sursa foto: John Duprey/ New York Daily News)

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO