Fotografia care a isterizat tot internetul. Ce culoare are aceasta rochie?

Ultima actualizare: 02-03-2015 07:09

O fotografie postata pe internet, cara arata o rochie, s-a viralizat cu o viteza uimitoare in mediul online, iar vineri dimineata toata lumea vorbea despre ea.

Doua tinere sunt in spatele postarii care a bagat confuzia in milioane de oameni din toata lumea. Fotografia a fost postata pe Tumblr de o tanara cantareata de 21 de ani, Caitlin McNeill, care traieste pe mica insula scotiana Colonsay.

Intr-o conversatie telefonica pe care a purtat-o cu un reporter Business Insider, tanara a explicat ca in fotografie este rochia pe care cineva a purtat-o la nunta unor prieteni, iar, la eveniment "unii oameni au spus ca este alba cu auriu, iar altii - bleu cu negru".

Rochia a fost purtata de mama miresei. McNeill si prietena ei si-au dat seama ca ceva este diferit la ea cand au vazut-o intr-o fotografie. "Prima data, prietena mea si viitorul ei sot au avut pareri diferite asupra culorii rochiei atunci cand au vazut-o in fotografie, inainte de nunta", a spus tanara.

Apoi mireasa a postat fotografia rochiei pe Facebook, iar prietenii ei au inceput o intreaga dezbatere pe tema culorilor. McNeill a dat share la postare pe o pagina Tumblr dedicata unei femei care se numeste Sarah Weichel si care activeaza in industria de divertisment. In acest moment, fotografia a devenit un viral.

In numai 24 de ore, toata lumea discuta despre aceasta rochie. Nici supervedetele nu au ramas departe de acest subiect. Chiar si Justin Bieber, Taylor Swift sau Kim Kardashian si-au dat cu parerea asupra culorii rochiei.

Intr-o postare pe Twitter, Kim Kardashian spune ca ea o vede alba cu auriu, insa sotul ei spune ca rochia este bleu cu negru.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO