Fotografia a stârnit indignare pe Instagram. Cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiţi. GALERIE FOTO


Ultimul update: Joi 11 Aprilie 2019 11:52
Data publicarii: Joi 11 Aprilie 2019 11:37
Categorie: Bizar
positravelty

Doi tineri din Statele Unite îşi câştigă existenţa din Instagram. Ce fac mai exact? Călătoresc în locuri exotice, fac poze îndrăzneţe, de multe ori chiar periculoare, şi le fac publice pe site-ul de socializare.

Cei doi blogeri au reuşit însă să atragă numeroase comentarii negative după ultima fotografie făcută publică pe Instagram. În imaginea respectivă cei doi se afla într-un resort din Bali.

Ceea ce a atras atenţia oamenilor a fost faptul că tânăra putea să îşi piardă viaţa pentru acea poză. În timp ce iubitul se afla într-o piscină, tânără este susţinută de el în exteriorul acesteia. Practic, Kelly sta suspendată, iar o mişcare greşită a iubitului i-ar fi putut fi fatală.

Cei doi le-au răspuns criticilor că au încredere unul în celălalt şi că nu avea ce să se întâmple rău.

"Forţa noastră vine din faptul că avem încredere unul în celălalt. La finalul zilei suntem conştienţi şi răspunzători pentru ceea ce decidem să facem", au comentat cei doi tineri.

Oamenii le-au atras atenţia că astfel de practici sunt extrem de periculoase şi că sunt mulţi adolescenţi care îi urmăresc şi care ar putea încerca să îi imite.

"Îi învăţaţi pe tineri să facă lucruri stupide şi periculoase. Pentru ce? Pentru o poză pentru Instagram", a comentat cineva.

"Este o fotografie minunată, dar nu mai postaţi aşa ceva. Vă puneţi viaţa în pericol", a scris altcineva.

Cuplul poate fi gasit pe Instagram cu numele @positravelty!

FULLSCREEN
Fotografia a stârnit indignare pe Instagram. Cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiţi. GALERIE FOTO
  • /

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO