Pana la nunta, nu mai vazuse o poza cu ea de 10 ani. Jurnalul foto al unei transformari uluitoare

Ultima actualizare: 01-10-2012 23:44
femeie grasa, obeza, Julia Kozerski

O tanara a decis sa-si imortalizeze prin fotografii dificila lupta pe care o duce impotriva kilogramelor in plus. Vrea sa arate lumii cum este ea, fara trucaje, fara machiaj si chiar fara haine.

Julia Kozerski a avut mereu probleme cu greutatea si la un moment dat ajunsese sa aiba chiar si 150 kg. Jenata de aceasta problema, evita sa apara in poze.

Totul s-a schimbat insa in anul 2009, cand s-a casatorit si a vazut cat de timorata parea in acele poze, care ar fi trebuit sa surprinda cea mai frumoasa zi din viata ei. Erau primele ei fotografii, dupa 10 ani in care se "ascunsese" de aparatul foto.

Astfel, Julia a decis sa slabeasca, dar totodata sa inceapa o adevarata terapie pentru timiditatea ei fata de aparatul foto.

A inceput sa-si faca poze, realizand un blog, intitulat “Jumatate” (Half), in care arata intregii lumii efortul ei de a slabi si lupta interioara pe care o duce.

“Mi-e greu sa ma exprim, chiar si prin poze”, spune Julia. In multe cadre, tanara pare sa fie foarte trista, chiar plange, iar in altele nu-si arata chipul.

Julia are 27 de ani si este studenta. Cu ajutorul acestui proiect impresionant a reusit sa slabeasca peste 70 kg, adica jumatate din greutatea ei initiala.

“Inainte eram ingrozita de imperfectiunile trupului meu, acum cred ca aceste imperfectiuni sunt cicatrici ale luptei pe care o duc. Sunt mandra de ce am facut”.

Mai multe poze cu Julia puteti vedea pe acest blog.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO