FOTO. Secretul infiorator pe care il ascunde unul dintre nuntasi. Nimeni nu-si imagina asa ceva

Dată publicare: 28-01-2013 07:42
Dată actualizare: 31-01-2013 07:06


fotografie de nunta

Pare o poza banala de la o nunta, in care toti invitatii zambesc fericiti in timp ce sunt fotografiati. Unul dintre ei ascundea insa un secret ingrozitor.

Poza ii apartine lui Tracey Mullane, una dintre invitate si a fost redescoperita dupa mai multi ani, ocazie cu care a iesit la lumina si secretul tulburator al unui dintre participanti, scrie Daily Mail.

Christopher Halliwell se afla printre nuntati si in aceasta fotografie sta la doar cativa pasi de Tracey, matusa lui Becky Godden-Edwards, o tanara care fusese data disparuta.

Becky era insa moarta, iar cel care o omorase era chiar Christopher, care nu s-a sfiit insa sa participe la nunta alaturi de matusa victimei, eveniment la care s-a purtat exemplar.

Tanara plecase de acasa in anul 2002, dupa ce le-a spus parintilor ca va incerca sa scape de dependenta de heroina. De atunci nimeni nu a mai vazut-o.

Christopher a fost arestat pentru ca a ucis o alta tanara in anul 2008 si i-a ingropat trupul intr-o padure.

Dupa ce a fost condmanat la inchisoare pe viata, barbatul a marturisit ca a mai ucis o fata, pe Becky, si i-a condus pe politisti la locul unde se afla ascuns scheletul ei.

Abia in aprilie 2011, familia tinerei dispararute a putut s-o ingrope crestineste si sa afle adevarul despre soarta ei.

Dupa ce a primit cumplita veste, Tracey a regasit poza de nunta intr-un album si a fost socata sa-l regaseasca acolo chiar pe criminal.

“Mi s-a facut rau cand l-am recunoscut, pentru ca mi-am adus aminte ca s-a purtat firesc, de parca nimic nu se intamplase, nu facuse nimic. Are privirea unui om diabolic”, declara Tracey.

Sursa: Daily Mail

Tags: nunta, criminal,


VIDEO PROTVPLUS.RO