FOTO. Secretul din spatele acestor fotografii. De ce au primit mii de like-uri in doar cateva zile

Dată publicare: 09-01-2013 16:23
Dată actualizare: 12-01-2013 07:05


poza facuta de fotograful orb Tommy Edison

Tommy Edison a devenit celebru in mediul online, dupa ce a publicat mai multe fotografii pe contul sau de Instagram. Desi la prima vedere pozele lui nu au nimic special, performanta barbatului este una deosebita.

Fotografiile lui, cu scene din viata de zi cu zi, au primit multe like-uri. Oamenii sunt impresionati nu atat de imaginea in sine, cat de povestea lui Tommy, care este orb din nastere.

“Eu nu inteleg fotografiile. Adica, nu vad culorile. Nu stiu cum arata lumina soarelui, cum se reflecta printre crengi….Eu doar ma distrez”, declara el, citat de Huffington Post.

Edison prezinta stiri despre traficul rutier la un post de radio din Connecticut si in timpul liber publica filme pe un cont de YouTube, despre viata persoanelor nevazatoare.

Unul dintre subiectele prezentate este despre modul in care aceste persoane pot folosi iPhone ca sa faca poze pentru Instagram.

Edison a devenit celebru dupa ce contul sau Instagram a fost observat si prezentat pe un blog de fotografii, Photojojo, saptamana trecuta. Acum Tommy are zeci de mii de fani.

Barbatul se foloseste de o setare iPhone care ii dicteaza ce se vede pe ecranul camerei, ce comentarii a primit si il ajuta sa aleaga unchiul potrivit de filmare sau filtrele de lumina ideale.

Alteori, el fotografiaza dupa ce indreapta camera la intamplare, spre directia de unde aude zgomot sau vede lumina.

Astfel, el nu stie niciodata ce va aparea in imagini, iar rezultatele sunt uneori spectaculoase.

Mai multe poze puteti vedea pe contul lui Tommy:blindfilmcritic
 

Sursa: huffingtonpost.com


VIDEO PROTVPLUS.RO