FOTO. Iubitul a parasit-o pentru ca arata asa. La doi ani distanta, barbatul plange de ciuda

Dată publicare: 06-09-2012 16:16
Dată actualizare: 21-10-2012 02:50


Zoe Hammonds

Zoe Hammonds a fost parasita de iubitul ei in urma cu doi ani. Tanarul era nemultumit de silueta ei supraponderala, iar plecarea lui a determinat-o sa ia o decizie radicala.

Suferind pentru ca fusese parasita si dorind sa-si gaseasca un alt iubit, Zoe, in varsta de 34 de ani, a decis sa slabeasca.

A inceput sa urmeze o dieta cu numai 500 de calorii pe zi si astfel a slabit in 10 luni peste 38 de kg.

Acum pare mult mai tanara si este cat se poate de atragatoare, iar fostul iubit regreta cu siguranta ca nu a ramasa alaturi de ea. Fata si-a gasit insa alti pretendenti.

“Multi barbati care mi-au placut in trecut au venit acum sa-mi spuna ca ma gasesc atragtoare, dar ei au avut ocazia sa fie cu mine si au ratat-o. Eu sunt inca timida. Pentru ca am slabit asa repede, inca ma simt grasa si nu am incredere in mine”, declara Zoe.

Zoe a tinut si un jurnal in imagini al transformarii ei, publicand fotografiile pe Facebook.

Tanara este acum bucuroasa cand merge la cumparaturi, pentru ca nu mai trebuie sa intre in magazinele pentru oameni grasi, under erau haine care nu ii placeau.

Isi doreste sa intemeieze o familie si sa aiba copii, la fel ca multi dintre prietenii ei, insa pana acum acest vis i se parea imposibil de realizat.

Sursa: Daily Mail

Tags: grasa, slabire,


VIDEO PROTVPLUS.RO