FOTO. Dependenta era s-o omoare pe aceasta tanara. "Daca nu o faceam o zi, eram deprimata"

Dată publicare: 20-05-2012 16:47
Dată actualizare: 11-09-2012 15:37


Donna Tottey

Donna Tottey incearca acum sa-si revina, dupa ce o dependenta mai putin obisnuita i-a distrus sanatatea, aducand-o la un pas de moarte.

Tanara este dependenta de sedintele de bronzat inca de cand avea 13 ani.

Desi parintii ei au incercat s-o convinga ca nu este un obicei sanatos, ea mergea la solar de trei ori pe saptamana, cheltuind toti banii pe care ii primea pentru mancare.

Fiecare sedinta dura 4 minute, dar uneori, cand nu era multumita de culoare pielii, statea char si 12 minute, scrie The Sun.

Epilat inghinal, manichiura si bronz fals pentru copii. Cum sunt torturate fetitele in saloanele cosmetice din SUA

Dupa ce a implinit 18 ani, dependenta a devenit si mai puternica, Donna bronzandu-se zilnic si cheltuind astfel 80 de lire sterline pe saptamana.

“Daca nu mergeam o zi la solar, ma simteam urata si deprimata”, declara ea.

Singura exceptie pe care a facut-o tanara a fost in perioada in care a fost insarcinata. Imediat ce a nascut insa, ea s-a reintors la solar si la plaja.

Dupa 3 luni de la nastere, Donna a descoperit un cos mai ciudat pe picior. Cum acesta nu s-a vindecat, s-a dus la medic, iar biopsia a demonstrat ca era un inceput de cancer de piele.

“Mi-am dat seama ce proasta am fost, ca mi-am riscat viata doar ca sa am pielea bronzata. Am jurat sa nu mai fac asta niciodata”, declara Donna.

Cat costa sa fii Miss la 6 ani? Afla cate milioane de dolari cheltuie parintii ca sa-si vada fetitele pe podium

Curand insa, cancerul s-a extins si i-au aparut alunite pe abdomen, care au trebuit inlaturate, lasand in urma cicatrici urate.

Acum Donna merge la control o data la trei luni si vrea sa le sfatuiasca pe tinere sa nu repete greseala ei, pentru ca sanatatea este mult mai importanta ca frumusetea.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO