Fost soldat american, arestat dupa ce si-a ucis sotia. Jocul sexual care i-a adus femeii sfarsitul violent

Ultima actualizare: 24-02-2016 07:00
sot criminal

Howard Richmond, 53 de ani, este un fost soldat american care a ajuns la inchisoare, dupa ce si-a ucis sotia. Initial, el a anuntat disparitia femeii, incercand sa para nevinovat.

Anchetatorii au gasit masina femeii langa un centru comercial, iar dupa cateva zile au descoperit intr-o rapa trupul neinsufletit al sotiei. In momentul in care s-au intors la locuinta celor doi si au inceput sa perchizitioneze casa, politistii au gasit haine pline de sange, dar si un cutit.

Howard a fost arestat si pus sub acuzatie de omor. Initial, el a negat ca ar fi avut ceva de-a face cu decesul, insa, dupa ore lungi de interogatoriu, barbatul a recunoscut totul.

Sotul a dat vina pe stresul post-traumatic suferit dupa intoarcerea din armata. El le-a povestit anchetatorilor ca intr-o seara a decis cu sotia lui sa joace un joc care sa le anime viata sexuala.

Jocul consta ca ea sa vina acasa, imbracata sexy, in timp ce Howard o astepta ascuns langa locuinta si trebuia sa joace rolul de barbat agresiv. El trebuia sa ii rupa hainele de pe ea si sa faca sex.

Howard a spus anchetatorilor ca un zgomot puternic l-a speriat si a avut impresia ca este in razboi si a atacat-o fara sa isi dea seama. A injunghiat-o de mai multe ori. El a mai spus ca nu isi amintea nimic din ceea ce a facut, insa discutiile l-au ajutat sa isi recapete memoria.

Politistii nu i-au crezut povestea, el fiind condamnat la inchisoare pentru crima violenta, cominsa din gelozie si un moment de furie necontrolata.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO