Focar de infectie intr-un bloc din sectorul 6. Doua femei au adunat munti de gunoaie in apartament

Dată publicare: 29-01-2013 19:49
Dată actualizare: 01-02-2013 07:13


Situatia pare fara iesire pentru locatarii unui bloc din sectorul 6, care nu mai stiu cum sa isi convinga doua vecine sa-si curete apartamentul. Femeile aduna tot felul de resturi si gunoaie, iar locuinta a devenit un focar de infectie.

Insa, atata timp cat nu exista un ordin judecatoresc, nimeni nu le poate obliga sa arunce deseurile si sa igienizeze locul.

Apartamentul se afla intr-un bloc de pe Aleea Siretului din sectorul 6 al Capitalei si seamana mai degraba cu o ghena, pentru ca proprietara si fiica ei strang acolo tot felul de resturi.

Locatarii blocului spun ca problema gunoaielor este veche de ani de zile. In noiembrie 2011 s-a dat o sentinta judecatoreasca pentru igienizare, s-a facut atunci curat, insa in doar cateva luni apartamentul a fost umplut iar de gunoaie.

Culmea este ca cele doua femei nici nu mai locuiesc acolo. Dupa spusele vecinilor trec doar seara sa mai depoziteze cate un sac de gunoi.

La inceput, vecinii le-au privit cu mila pe cele doua femei, insa acum se tem pentru sanatatea lor.

Reprezentantii primariei spun ca doar cu un ordin judecatoresc pot ajuta asociatia de proprietari sa curete apartamentul. Asociatia de proprietari spera sa obtina un ordin judecatoresc si sa le oblige pe cele dua femei sa-si curete apartamentul. Altfel nu poate intra nimeni in casa lor.

Tags: gunoaie,


VIDEO PROTVPLUS.RO