Firmele de jucarii ar putea sa produca papusi Barbie supraponderale. Cum a fost primita ideea

Dată publicare: 28-12-2013 16:56
Dată actualizare: 31-12-2013 07:07


Barbie supraponderala

Barbie este inca o data in centrul unei discutii aprinse, de data aceasta alimentata de o simpla postare pe Facebook care infatiseaza o versiune supraponderala, imaginara, a celebrei papusi.

"Fabricile de jucarii ar trebui sa inceapa sa faca papusi Barbie supraponderale? 'Like=Da, desigur!, Comment=Nu, este o idee rea", este intrebarea lansata pe Facebook de Plus Size Modeling.

Postarea a primit mai mult de 40.000 de Like-uri si a fost distribuita de mai bine de 2.600 de ori incepand cu 18 decembrie.

Imaginea versiunii "grasute" - aparent imprumutata de pe site-ul Worth 1000, unde a castigat in 2011 un concurs de design care consta in "marirea" unor personaje celebre prin intermediul unor tehnici de editare foto - infatiseaza o papusa cu talia si coapsele groase, dar si o barbie tripla. Aceasta trasatura din urma pare ca i-a nemultumit pe unii din cei care au lasat comentarii. "Scapa de barbii! Nu toti grasii au barbii multiple", a scris o femeie.

Acest comentariu, insa, a primit mai multe raspunsuri. Iata unul din ele: "Da, barbia tripla este un pic cam mult. Cei mai multi supraponderali (inclusiv eu) au barbie dubla. Aceasta Barbie este anormala".

Unii au criticat aceasta idee, dar si mai multi au aplaudat-o spunand ca multe femei din SUA au probleme cu kilogramele in plus si asta le-ar creste moralul.

Sursa: Yahoo News


VIDEO PROTVPLUS.RO