Film pentru adulti, difuzat in aeroportul din Lisabona. Pasagerii au urmarit stupefiati scenele: cum s-a produs accidentul

22-10-2015 12:28


film pentru adulti aeroport Lisabona

Turistii de pe aeroportul din Lisabona au avut parte de o primire neobisnuita. Acestia au ramas stupefiati cand au vazut imaginile ce rulau pe ecran la sectia de ridicare de bagaje.

Conform New York Post, pe ecranul din zona de ridicare a bagajelor a fost pus din gresela, un film pentru adulti, iar turistii au asistati socati la scenele care nu mai lasau nimic de ascuns.

Incidentul a avut loc luni dimineata, iar unul dintre pasageri a decis sa filmeze si sa urce pe retele de socializare imaginile surprinse in aeroport. In clip, mai multi turisti asista stupefiati la scenele interzise minorilor si arata catre ecrane, iar unul dintre ei spune razand "Bine ati venit in Lisabona".

Conform New York Post, imaginile au rulat pe ecranele din aeroport minute bune, pana cand angajatii si-au dat seama ca este ceva in neregula. Pe ecrane, a apartu din greseala, un film erotic care rula pe un post local portughez si cel mai probabil, un angajat le-a difuzat din greseala pe ecran.

Un purtator de cuvant al aeroportului a declarat ca a fost o greseala impardonabila si ca nimeni nu si-a dorit sa ii ofenseze pe cei prezenti.

 

Sursa: USA Today

VIDEO PROTVPLUS.RO