Fiica prostituata si tatal baron. Ce se va alege de o mostenire uriasa din Scotia


Ultimul update: Miercuri 25 Septembrie 2013 07:01
Data publicarii: Duminica 22 Septembrie 2013 12:35
Categorie: Bizar
scotian Daily

Situatie incredibila in familia unui baron din Marea Britanie. Fiica sa isi cere dreptul la mostenire, dar tatal ii refuza toti banii pentru profesia pe care aceasta a ales-o, scrie Daily Mail.

Charlotte are 37 de ani si o poveste de film in spate. Fiica a unui baron, prostituata de profesie, cu doi copii facuti cu traficanti de droguri pe care i-a dat apoi spre adoptie, femeia le-a cam facut pe toate.

Acum insa, Charlotte vrea o viata linistita si stie cum s-o obtina: prin mostenirea tatalui sau. 18,000 de hectare langa Loch Lomond si o casa cu 70 de camere. Toate ii apartin lui Sir Malcolm Rory Colquhoun din Luss, al 9-lea Baron.

Acesta insa a reactionat imediat. "Sunt sanse mai mari sa zbor spre luna decat ca Charlotte sa mosteneasca averea mea din Scotia. Totul ii va reveni fiului cel mare", a povestit acestas pentru Daily Mail.

"E trist ce a ajuns sa faca, noi am incercat sa o ajutam emotional si material. Nu e proasta, nu e urata, dar a dat-o in bara la fiecare ocazie. Nu vreau sa-i las niciun ban" a spus milionarul.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO