Fetita din Filipine care a "inviat" la propria inmormantare a fost declarata din nou moarta. Ce au constatat medicii

Dată publicare: 15-07-2014 09:53
Dată actualizare: 18-07-2014 00:47


fetita Filipine

Rasturanare dramatica de situatie in cazul fetitei de 3 ani, din Filipine, care a "inviat" la propria inmormantare. In timp ce filmarea "miracolului" se viraliza pe internet, medicii constatau pentru a doua oara decesul copilului.

Sambata, o multime indurerata credea ca a asistat la un miracol, cand un copilas "mort" a "inviat" la propria inmormantare. Totul a fost, de altfel, filmat. Copilul de 3 ani, din Aurora, Zamboanga del Sur, Filipine, a fost declarat mort vineri dimineata, iar inmormantarea a fost programata pentru a doua zi, la ora 13:00, relateaza Metro.

Insa, in timpul inmormantarii, familia si apropiatii au avut parte de cea mai mare surpriza din viata lor, cand fetita a inceput sa se miste si a deschis ochii. Oamenii au inceput sa filmeze scenele incredibile, dupa ce un preot tocmai se pregatea sa-i dea ultima binecuvantare.

Fetita a fost dusa urgent la Spitalul Municipal din Aurora si i s-au facut manevre de resuscitare. Medicii au conectat-o la un minitor cardiac care nu a inregistrat nicio activitate, fiind declarata din nou moarta. Dr. Mary Silyne Asor-Cabahug le-a spus parintilor ca fetita nu mai revine la viata si ca trebuie inmormantata cat mai repede, pentru a preveni raspandirea unor boli.

 

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO