Fetita cu un "IQ mai mare decat cel al lui Einstein", respinsa la admiterea unei scoli. Decizia parintilor

08-05-2017 10:24


Copil geniu

O fetita cu un "IQ mai mare decat cel al lui Einstein" a fost respinsa la admiterea la o scoala gimnaziala.

Mia Golosina este considerata ca fiind cel mai destept copil din lume, avand un IQ de 162. Scorul obtinut este cel mai mare din lume, intrucat geniile reusesc sa atinga indicele de 140, noteaza jurnalistii de la Metro.

Fetita a aplicat la Scoala Gimnaziala din Aylesburg si a fost supusa unui examen de admitere.

Dupa ce procedura de admitere a luat sfarsit, fetita a asteptat cu nerabdare rezultatele. Spre stupoarea familiei ei, rezultatele nu au fost cele asteptate.

In scrisoarea de informare transmisa de la scoala din Aylesburg, parintii fetitei sunt informati ca fetita cu cel mai mare IQ din lume nu a trecut testul scolii lor.

 "Nu ne-a venit sa credem ochilor cand am vazut scrisoarea.. Am fost uimiti cand am aflat ca fetita a obtinut cel mai mare scor din lume la un test de IQ, mai mare chiar decat cel al lui Albert Einstein", sustine tatal fetitei.

 

Parintii fetei - tatal fetitei este Manager IT, iar mama copilei este canica - au ramas surprinsi de decizia scolii si au hotarat sa o inscrie pe Mia la scoala. Acum, copila este eleva a scolii Royal Latin School din Buckingham.

"Acum suntem de parere ca aceasta este cea mai buna scoala pentru ea", adauga tatal sau.

Parintii fetitei sunt originari din Filipine si de 10 ani locuiesc in Wolverton, Marea Britanie.

Acum parintii Miei sunt fericiti de reusita fetei lor. "Din fericire, Mia si-a recapatat increderea in ea si va primi tot ceea ce isi va dori in viata", conchide mama fetei.

Sursa: Metro

Tags: iq, copil, geniu, scoala,

VIDEO PROTVPLUS.RO