Fericirea lor a durat doar cateva ore. Tragedia petrecuta dupa ce a fost facuta poza

Dată publicare: 03-08-2012 11:27
Dată actualizare: 07-10-2012 18:47


nunta

La cateva ore dupa ce a fost facuta aceasta fotografie, oamenii care au asistat la fericitul eveniment au izbucnit in lacrimi.

Mirele, Phillip John Cleary, 34 de ani, a murit intr-un accident de motocicleta la nici doua zile dupa ce si-a implinit cea mai fierbinte dorinta a vietii lui, aceea de a se casatori cu frumoasa lui iubita, Gemma.

Decesul lui Phillip, din Yorkshire, a fost pronuntat la locul accidentului, care a avut loc pe soseaua A 164.

Sute de oameni au trimis mesaje emotionante pe o pagina speciala de Facebook, numita “In memoria lui Phill Cleary”. Pe aceasta pagina au postat mesaje tulburatoare sora barbatului, mama si prietenii. Toti isi exprima regretul profund pentru soarta cruda pe care a avut-o Phillip, pentru tragedia petrecuta exact in cea mai fericita perioada a vietii lui.

Un prieten, Richard Giles, a scris: “Nu am sa uit niciodata privirea ta, fericirea nespusa care te-a cuprins atunci cand ai vazut-o pe Gemma inaintand spre altar”.

Politia a spus ca accidenul s-a petrecut in momentul in care Phillip John Cleary a pierdut controlul motocicletei si s-a izbit frontal de o masina care circula din sens opus. Persoanele din autoturism nu au suferit leziuni.

Sursa: Daily Mail

Tags: accidente, nunta,


VIDEO PROTVPLUS.RO