Fenomenul "selfie". O tanara s-a pozat in timp ce un barbat incerca sa se sinucida in spatele ei

Ultima actualizare: 08-12-2013 06:54
Brooklyn Bridge

Fenomenul autoportretului fotografic sau pe scurt "selfie" cum il numesc americanii a ajuns la un nivel aproape "bolnav".

Aproape toata lumea adora sa se fotografieze cu telefonul mobil, insa cat de moral este sa faci asta atunci cand langa tine o tragedie este pe cale de a se intampla?

In aceasta situatie s-a aflat o tanara turista care, pe cand se afla in New York City, s-a fototografiat cu telefonul mobil in fata celebrului Pod Brooklyn, in timp ce politia se chinuia sa convinga un om sa nu sara de pe pod.

Un martor sustine ca turista stia exact ce se intampla in spatele ei. Gestul americancei a fost asupra criticat pe retele de socializare iar fotografia numita una "fara inima", relateaza Daily Mail.

Politia s-a chinuit timp de 30 de minute sa-l convinga pe barbatul sinucigas sa renunte la tentativa iar pana la urma l-a salvat. In acest timp in jur de 30 de oameni s-au oprit sa vada ce se intampla cu barbatul.

Zambitoare in fotografie, femeia a fost remarcata de fotografii de la New York Post, insa cand a fost abordata de ziaristi a devenit timida si a fugit din zona.

Editorii Dictionarelor Oxford au numit "selfie" cuvantul anului 2013 din cauza popularitatii sale.

Adoptat de tinerii din intreaga lume, de vedete si chiar si de Papa Francisc, fenomenul a pus in lumina adesea imagini controversate. In acest an, un tanar din Statele Unite si-a facut poza cu mama lui ucisa si decapitata in spate.

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO