"Femeile mor acum dupa mine, dupa ce am fost bataia lor de joc". Cum arata barbatul dupa ce a slabit

Dată publicare: 27-06-2013 13:51
Dată actualizare: 30-06-2013 00:12


Jeremiaj Lee Looper

La varsta de 16 ani a renuntat la fotbal si volei, pe care le juca aproape zilnic, a inceput sa munceasca si tot atunci a descoperit meniurile fast food.

Jeremiaj Lee Looper, din Statele Unite, care are acum 31 de ani, a spus ca noul regim de viata l-a dat total peste cap si la varsta de 20 de ani cantarea deja 170 de kilograme.

Barbatul a spus pentru The Huffington Post ca in ultimii ani a fost mereu in pragul depresiei din cauza felului in care arata. “Viata mea sentimentala a fost un dezastru. Femeile nu numai ca nu voiau sa fie cu mine, ci chiar isi bateau joc de mine”, spune Jeremiah.

Insa cel mai prost s-a simtit acum doi ani, cand un prieten i-a pus o fotografie pe Facebook. “In afara de faptul ca aratam groaznic in fotografie, a primit si tot felul de comentarii urate”, a spus barbatul.

De atunci si-a schimbat total regimul de viata. A inceput sa manance sanatos si sa faca miscare, iar in numai cateva luni ajunsese sa cantareasca 100 de kilograme.

Jeremiaj spune ca acum arata total diferit si lumea il priveste altfel. “Sunt idolul femeilor acum. La inceput nici nu am stiut cum sa ma descurc cu asta, dar am inceput sa ma obisnuiesc”, a povestit barbatul.

 

 

Sursa: Huffington Post

Tags: diete, slabire,


VIDEO PROTVPLUS.RO