Femeie tinuta ca sclava, intr-o cusca din lemn, de un cuplu din SUA. Barbatul o viola ca sa-i faca un copil

Dată publicare: 09-09-2014 07:54
Dată actualizare: 12-09-2014 07:10


Politia din Indiana a arestat un cuplu de americani care au tinut o femeie ca sclava doua luni. Era inchisa intr-o cusca de lemn, in fundul curtii, de unde iesea doar ca sa le gateasca si sa faca curat.

Salvarea femeii, pe nume Joelle, a venit, cu totul neasteptat, de la un sexagenear pe care nici nu-l cunostea.

Ronald Higgs a intalnit-o pe Joelle acum cateva zile, cand a venit in vizita la fosta lui sotie, Kendra, si la noul sot al acesteia, Ricky, intr-un parc de rulote din Indiana. A aflat de existenta bietei femei in cel mai socant mod cu putinta:

Ronald Higgs, salvatorul lui Joelle: "Kendra s-a asezat pe canapea langa mine si mi-a spus: 'am o fata acolo, in spate, intr-o cusca'. I-am zis: 'O fata in cusca? Ce tot spui acolo?'"

Chiar asa era. Joelle era sclava gazdelor, inchisa intr-o cusca mica de lemn.

Ronald Higgs, salvatorul lui Joelle: "Fara mancare, fara apa, fara sa poata merge la toaleta..."

Ronald spune ca s-a ingrozit cand a vazut-o prima data pe Joelle: purta doar un tricou si era legata cu o curea de gat, ca o zarda de caine, povesteste el.

Ronald Higgs, salvatorul lui Joelle: "Spuneau ca atunci cand femeia gatea pentru ei le cersea de mancare si pentru ea. 'Mananci doar daca mai ramane ceva', ii raspundeau."

Ronald a revenit in seara urmatoare.

Ronald Higgs, salvatorul lui Joelle: "Joelle m-a implorat sa nu plec fara ea. Imi tot repeta: 'Sunt aici de 60 de zile si ma tin in cusca.'"

Impresionat de drama femeii, a incercat intai sa-i rascumpere libertatea, dar cei care o tineau in captivitate nici n-au vrut sa auda. A inteles imediat si ce voiau cu adevarat de la ea.

Ronald Higgs, salvatorul lui Joelle: "Tot timpul vorbeau despre un copil. Spuneau ca o tin pana le face un copil. Joelle mi-a spus ca Ricky a violat-o si a supus-o la perversiuni. Kendra nu poate face copii si Ricky ii voia cu orice pret".

Ronald a incercat s-o ia cu forta, dar barbatul fostei lui sotii l-a amenintat cu pistolul. Totusi, spune salvatorul, a reusit s-o convinga pe Kendra ca nu va spune nimic politiei, daca il lasa sa plece cu Joelle. Si cand Ricky era intr-o alta camera, au reusit sa fuga. Apoi au alertat autoritatile.

Ricky si Kendra au fost arestati si vor fi judecati pentru viol, abuzuri fizice si privare de libertate.


VIDEO PROTVPLUS.RO