Femeie din Statele Unite, data afara de la o piscina din cauza costumului de baie purtat. "Le trezeste interesul baietilor"

24-06-2017 16:09


Tyler Newman, costum de baie, piscina,

Cazul unei femei din Statele Unite s-a viralizat dupa ce prietenul ei a povestit pe Facebook ca aceasta a fost data afara de la o piscina din cauza costumului de baie.

Logodnicul femeii, Tyler Newman, a relatat pe Facebook ca Tori a fost data afara de la piscina privata a unui complex de apartamente din cauza costumului ei de baie prea "indraznet", relateaza New York Post.

Cei doi locuiesc in complexul care administreaza piscina si platesc pentru intretinerea acesteia. Potrivit administratorului care i-a cerut femeii sa plece, mai multe persoane s-au plans ca nu are un costum de baie potrivit pentru a fi in preajma copiilor.

Administratorul i-a cerut sa nu vina imbracata intr-un costum de baie in stil "tanga" pentru ca sunt multi adolescenti in zona carora le trezeste "interesul".

Logodnicul ei s-a aratat scandalizat de nedreptatea care i s-a comis lui Tori spunand ca aceasta a fost facuta se se simta rusinata de modul in care arata. Postarea barbatului a fost prealuata de numeroase publicatii americane.

Sursa: New York Post

VIDEO PROTVPLUS.RO