Femeia pe care americanii o botezasera "ucigasa de jumatate de tona". A reusit sa slabeasca 380 kg si a scapat de inchisoare

Ultima actualizare: 02-04-2015 07:06
Mayra Rosales - 2

Poveste de succes in Texas, SUA, unde Mayra Rosales, o femeie care cantarea 470 de kilograme a reusit sa dea jos 80% din greutate.

Botezata "ucigasa de jumatate de tona", femeia a trecut prin 11 operatii care sa o ajute sa slabeasca.

Mayra Rosales, in varsta de 34 de ani, s-a ales cu teribila porecla dupa ce singura a declarat ca si-a ucis nepotul. Si asta pentru ca s-ar fi rostogolit in greseala peste el. Prin acest gest a incercat sa isi protejeze sora, pe Jamie, vinovata se pare pentru moartea lui Eliseo, in 2008. Autoritatile au descoperit insa adevarul la autopsie: cadavrul baiatului prezenta mai multe rani la nivelul capului.

Pentru a ajunge la proces, autoritatile au taiat casa Mayrei, numai asa au putut sa o scoata din locuinta si sa o transporte la tribunal.

Jamie si-a recunoscut in cele din urma crima si a fost condamnata la 15 ani de inchisoare.

A decis sa slabeasca pentru a putea avea grija de copiii lui Jamie

In 2011, dupa ce sora ei a fost incarcerata, viata Mayrei a inceput sa se schimbe. Ca sa poata avea grija de copiii lui Jamie, ramasi fara mama aflata la inchisoare, a trecut prin 11 operatii, inclusiv proceduri de indepartare a pielii in exces.

"Mancarea este pentru mine un mijloc de supravietuire. Insa inainte traiam ca sa mananc, iar acum este ceva normal", a spus aceasta pentru ABC13.

Mayra a beneficiat de ajutorul unui medic din Huston, Texas, iar in primele zece zile de tratament pierduse deja 5 kilograme. A mai slabit 226 de kilograme inainte sa faca o operatie in care medicii i-au montat un inel gastric.

Acum Mayra a ajuns la 90 de kilograme si are un nou iubit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO