Femeia fara trecut. Povestea dramatica a tinerei care isi ia viata de la 0 in fiecare zi

Dată publicare: 22-02-2012 12:40
Dată actualizare: 16-06-2012 07:23


Jess Lydon

Jess Lydon este blocata in prezent. Dupa ce a fost diagnosticata cu un sindrom foarte rar, memoria tinerei se reseteaza la fiecare 24 de ore.

In urma cu un an era o studenta proeminenta a unei scoli de arta si a reusit sa memoreze intreg scenariul productiei "We Will Rock You", in speranta ca va lua un rol principal in piesa.

Acum insa, exista momente cand starea in care se afla este atat de grava incat nu isi aminteste nici macar ca tocmai a luat micul dejun.

Jess Lydon a fost diagnosticata cu Sindromul Susac - atat de rar incat numai 250 de oameni din intreaga lume sufera de aceasta boala. Drept consecinta, memoria i se reseteaza la fiecare 24 de ore.

S-a nascut cu inima IN AFARA CORPULUI! Povestea impresionanta a singurului copil care a supravietuit cu aceasta malformatie

Tanara de 19 ani uita ca trei dintre cele mai bune prietene ale ei sunt insarcinate si trebuie sa i se reaminteasca constant de ce au luat in greutate.

Nu isi aminteste Craciunul si nu este capabila sa isi recunoasca prietenii in fotografii. Cel mai dureros, nu isi aminteste ca bunica ei, Audrey, la care tinea foarte mult, a murit anul trecut, la varsta de 69 de ani.

Bineinteles, conditia in care se afla i-a afectat si viata sociala. Iubitul acesteia s-a despartit de ea, nefiind capabil sa se descurce in aceasta situatie. A fost nevoita sa renunte la facultate si, daca boala se va agrava, va fi nevoita sa isi idea demisia si de la locul de munca, o sala de bingo.

Tanara este nevoita sa ia zilnic un adevarat cocteil de steroizi pentru a contracara efectele bolii. Medicii sunt de parere ca fata isi va reveni in termen de cinci ani, insa, daca boala va ajunge sa ii afecteze si auzul, ar putea ramane surda pe viata.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO