Femeia care a vrut sa fie cea mai grasa din lume slabeste acum datorita vietii intime active. Cum arata iubitul ei

19-10-2016 12:00

Obezitate

O femeie care suferea de obezitate morbida, ajungand sa cantareasca 330 de kilograme, din cauza fostului iubit care o incuraja sa consume cate 13.000 de calorii pe zi, si-a schimbat complet viata.

Datorita "dietei" care consta intr-o viata sexuala foarte activa, slabeste acum incontinuu.

Patty Sanchez, din Nevada, SUA, s-a despartit de barbatul care o voia cat mai grasa si la scurt timp l-a intalnit pe actualul iubit, Bryan Johnson, mult mai tanar si atletic, care a ajutat-o sa slabeasca pana acum 120 de kilograme. A redus foarte mult din numarul de calorii, dar Patty spune ca efectul decisiv l-au avut exercitiile de yoga pe care le face cu Bryan si viata intima intensa, relateaza Metro.

"Bryan mi-a schimbat viata. Ma tine mereu in priza. Inainte eram prea grasa ca sa ma pot misca. Acum nu ne putem lua mainile unul de pe celalalt si avem o viata sexuala foarte aventuroasa", spune Patty.

Iubitul ei, care este consultant web, spune ca exista anumite limitari din cauza greutatii iubitei, dar este pe deplin satisfacut de intimitatea lor.

Cei doi s-au cunoscut pe un site matrimonial destinat femeilor supraponderale. S-au indragostit unul de celalalt imediat si intentioneaza sa se casatoreasca.

Sursa: Pro TV

Tags: obeza, slabit, diete, sex,


VIDEO PROTVPLUS.RO