Farsa care a costat-o libertatea. Cum s-a razbunat o femeie pe barbatul care a parasit-o

Dată publicare: 25-11-2011 12:12
Dată actualizare: 01-10-2012 15:34


femeie cu catuse

O femeie care a vrut sa se razbune pe barbatul care a parasit-o a declansat o alerta de securitate pe un aeroport international, dupa ce a pus la cale o farsa… terorista.

Lizet Sariol a pus la cale un complot prin care spera sa-l tina la sol, eventual in arest, pe fostul ei iubit, un francez, dupa ce a descoperit ca acesta a scos-o de pe lista cu prieteni pe Facebook.

Femeia din California a fost retinuta de FBI pentru ca a sunat la o companie aeriana si a facut un denunt despre o amenintare terorista falsa, cu cateva ore inainte ca fostul ei iubit sa urce la bordul unui avion care zbura la Paris.

Sariol , de 45 de ani, a spus ca a primit amenintari de la fostul iubit, Adnen Mansouri si de la prietenul acestuia, Salim Oumahdi. In timpul convorbirii purtate cu cei de la compania aeriana, femeia a lasat sa se inteleaga ca cei doi puneau la cale un atac terorist.

Cei doi barbati au fost retinuti pe aeroportul din Los Angeles, iar agentii au fost surprinsi sa constate ca nu erau deloc mirati. Mansouri a spus ca se astepta la acest lucru, dupa amenintarile primite de la fosta iubita.

El a aratat mai multe mesaje pe care femeia i le-a lasat pe Facebook, prin care ii spunea foarte clar ca va avea probleme cu FBI-ul si ca spera ca are un avocat bun care sa-l scoata din problemele pe care le va avea.

Cei doi barbati au fost lasati sa plece, iar femeia a fost arestata pentru alarmare terorista falsa.

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO